Mathias spelar på para-tour

Det går bra i år för vår ”para-tour”spelare Mathias Bergström.  Han spelar i paragolf* tour öst som arrangeras av Stockholms golfdistrikt med två tävlingar i månaden. Hans bästa placeringen hittills i år är 11 juni i Nynäshamn där han tog plats 1 på 69 slag. I Surahammar 14 maj tog han plats 2 på 70 slag. Säsongsavslutningen spelas på Kallfors 17/9.

Folksam sponsrar fem tvådagarstävlingar och Mathias ska spela i den som går på Söderby GK 9-10 september. Där finns både en A- och en B-klass och startfältet innehåller även några internationella spelare. Vi håller tummarna för vår Mathias då.

Mathias spelar i paragolf tourer regelbundet sen 15 år tillbaka och ser fram emot varje tävling med stor glädje. Dom är ett gäng killar som har daglig kontakt med varandra, chattar på mobilen och håller koll på hur det går. Hemma i Surahammar är Mathias en flitig deltagare i Seniltouren.

*)Paragolf tour öst är för alla oavsett  handicap. I Folksam Paratour delar man in i Fysiskt och Psykiskt funktionshinder.

.