Junior

Att ha ett andra hem att komma till, kan vara till golfbanan. Här är alla juniorer välkomna och det finns alltid någon vuxen att prata med och spela med.
För oss är det viktigt att  barn och ungdomar känner sig trygga och sedda!

Att hitta en idrott att älska och en plats att känna sig hemma på kommer att följa dig hela livet, om du hittar till golfen. En  gång golfare, alltid golfare. Det är barnsligt roligt, hela livet!

Vi lånar ut utrustning för den som vill prova på.
Juniorerna 6-21 år är indelade i grupper som är anpassade till förkunskaper och motivation.

TRÄNINGARNA HAR BÖRJAT OCH DET ÄR BARA ATT HÄNGA PÅ, DET ÄR ALDRIG FÖR SENT!

Foto: Helen Shippey

Golfkul fr. 6 år (A)

Gratis för alla att prova på 2 gånger.
Barnen kan låna utrustning och våra tränare hjälper er igång!

Här spelar vi på korthålsbanan.
Hel säsong kostar endast 200kr. Inget medlemskap krävs.

Lördagar kl. 10.00-10.50

Svingkul (B)

Ta grönt kort genom våra träningar och börja spela på stora banan. Här kan du utvecklas till officiellt handicap (lägre än 54). Vi tränar på tisdag och lördagar. Hel säsong kostar endast 400kr, med tillägg på medlemskap, som krävs för spel på stora banan.

Tisdagar kl.  17.30-18.30
Lördagar kl. 11.00-11.50

Spelkompis (C)

Utvecklingsgrupp för de barn och ungdomar som har grönt kort och för den som vill ta sin golf till en djupare nivå och även vill testa att tävla. Vi tränar på tisdagar och lördagar, samt träningsspelar med jämna mellanrum med våra tränare.
Kostnad 600kr + medlemskap.

Tisdagar kl. 17.30-18.30
Lördagar kl. 12.00-13.15

Tävlingsligan (D)

I den här gruppen jobbar vi mycket med svingteknik och spelstrategier. Vi tränar på tisdagar, söndagar och spelar på banan varje söndag tillsammans med våra tränare. Vi åker och tävlar på de olika serierna som finns för juniorer och vi introducerar Future Serierna. Kostnad 800kr + medlemskap + resekostnader.

Tisdagar kl. 18.30-20.00
Söndagar kl. 16.00-17.00, träning närspel
Söndagar kl. 17- Spel på banan

Juniorläger v26: 26 juni - 1 juli

Välkommen till Golf Camp! Vi ser fram emot en fantastisk sommarvecka med glädje, golf och nya vänner, och vi vill göra detta tillsammans med dig. Visst låter det kul?
Under lägrets sex dagar vill vi att du ska få chansen att utvecklas både som golfspelare och som människa. Lägret ger förutsättningar för det genom en unik kombination av högklassiga träningspass, samtal och ledare som finns till för dig. Vi har hög ledartäthet och vill att du ska känna dig riktigt uppmuntrad på lägret. Allt vi gör på lägret vill vi ska genomsyras av Sport for Lifes fyra värderingar:

• Glädje. Vi talar gott om varandra, uppmuntrar varandra och hjälper varandra att bli bättre. Här har vi roligt tillsammans.
  • Generositet. Vi delar med oss och ger generöst till varandra av uppmuntran, tid och kunskap. Här är alla välkomna.
  • Kvalitet. Vi är helhjärtade och passionerade och gör vårt bästa för varandra. Här får vi utvecklas.
  • Teamwork. Vi blir bättre tillsammans och vi lyfter varandra till nya höjder. Här söker vi samarbete.

Datum: 26 juni–1 juli 2022
Ålder: För dig född 2003–2011
Plats: Västmanland. Golf och mat på Surahammars GK. Boende och samlingar i Lifecenter Church, Västerås.
Pris: 1 995 kr för spelare från Surahammars GK. 2 595 kr för övriga deltagare.
Anmälan: Klicka på länken här på sidan och fyll i anmälningsformuläret. Där står uppgifter om hur du betalar. Anmälan är bindande. Sista anmälningsdag är 29 maj.

En dag på lägret: Program

Medlemskap junior

Junior 18-19 år
1950kr

1950kr
Junior 16-17 år
1550kr

1550kr
Junior 14-15 år
1250kr

1250kr
Junior 12-13 år
850kr

Ingen spelrätt krävs.

850kr
Junior 6-11 år
400kr

400kr
Familjerabatt junior
-100kr

Gäller för alla juniorkategorier tillsammans med vårdnadshavare som har medlemskap med spelrätt.

-100kr

Vi är teamet som tar hand om juniorerna!

Michael Ramquist

PRO