Tävlingar - en del av gemenskapen

Tävlingsprogram

Varierat tävlingsprogram under hela säsongen! , Golfhäftet Trophy 18 juni,  Race to Espania 31 juli, VGK-samarbetet = ännu fler tävlingar!
Scrolla ner så kan du klicka på den tävling du vill se och anmäl dig!  

Golfveckan v.31

Evenemangsvecka med tävlingar och kvällsaktiviteter för alla åldrar.  Vi börjar måndagen 31/7 , med en enmannascramble och avslutar med vår klassiker:
Sura Pelles Minne. 4/8
Planera nu!

 

Damernas 2/9

Under säsongen träffas vi damer varje mån kl.14.30 och spelar tillsammans. Du bokar in dig i en tid själv. Tiderna går endast att bokas in av tjejer. Den 2 september har vi en avslutningstävling med prisutdelning i restaurangen.
Välkomna!

Utan tvekan är detta en av Sveriges största medlems- tävlingar. Om du är 50 år och äldre, medlem och vill ha spelkompisar är detta en av våra bästa aktiviteter som pågår från det banan öppnar till oktober. Spännande, prestigefyllt och väldigt roligt! Läs mer här: Seniltouren

Vi deltar i Västmalandsserien: Ungdom, scratch, dam-vardag, H50, H65, H75.
Vi deltar också i Mellansvenska Veteranserien H65, och H80. SM-för klubblag för våra allra bästa, finns också med på programmet. Läs mer här:
Seriespel

KM 19-20 augusti

Att delta i klubbmästerskap är prestigefyllt, men också en dag där vi spelare verkligen utmanar oss själva för att vinna matchen mot oss själva.
Kan jag förbättra min lägsta score och med hur mycket? Hur bra är mitt spel utan handicap?
Kan jag överraska mig själv?
Det är omöjligt att veta om du inte deltar. Spela med oss! De här dagarna är roliga och spännande med en härlig inramning!
KM Äkta Makar/ sambo spelas den 13 augusti!

Funktionärsgolf 16 sept

Under verksamhetsåret hjälper många ideella till i vår förening och allas insatser är av styrelsen och de anställda verkligen mycket uppskattade!
Vi har golfvärdar, tävlingsledare, vaktmästare, hålvärdar, kommittéarbeten. 
Ideellt innebär att vi hjälper till för att det är roligt och för att gemenskapen vi skapar är trevlig och ger klubben en fin bana och anläggning.
Tillsammans är vi starka!
För att visa vår uppskattning inbjuds alla som har hjälpt till på klubben till vår Funktionärsgolf. Du anmäler dig själv, i Mingolf.se. Välkommen!

Tävlingssamarbete med Västerås GK

2023 inleder vi ett samarbete med Västerås GK där vi får spela utan tävlingsgreenfee på utvalda tävlingar som arrangeras hos dem. Det gör att de som tycker om att tävlingar får dubbelt så stort tävlingsutbud.
De som inte tycker om att tävla får de gånger vi har tävlingar hos oss, spela på halvgreenfee utvalda dagar på VGK, som till exempel under vår Golf vecka v. 31. Då gäller halv greenfee på VGK.  Samma förutsättningar på båda klubbarna.

Klicka på denna rubrik, så får du se vilka tävlingar och dagar samarbetet gäller: VGK – SHGK Tävlingssamarbete 2023

Följande tävlingar spelas på VGK och ingår i samarbetet, klicka på rubriken så kommer du direkt till anmälan.

2023-06-23 Fredag – Greensome, Midsommargolf

2023-07-24 Måndag –  3 spelsätt, Golfveckan dag 1

2023-07-25 Tisdag – Irish greensome, Golfveckan dag 2

2023-07-26 Onsdag – 2-manna scramble, Golfveckan dag 3

2023-07-27 Torsdag – Singeltävling, Golfveckan dag 4

2023-07-30 Söndag – 1-manna scramble, Golfveckan dag 7

2023-09-17 Söndag – Foursome,  Höstslaget

2023-10-07 Lördag – 2-manna scramble, Shop- & Restaurangscramble