Betalningar via Min Golf

Nu introduceras ett nytt sätt att betala årsavgiften i Golfklubben. Din årsavgift består av en medlemsavgift och en spelavgift och under november 2022 kommer din årsavgift för 2023 att läggas upp i MinGolf. Avgifterna för 2023 kommer du endast att kunna betala via MinGolf.

OBS! att juniorernas avgifter läggs upp efter årsmötet i februari 2023.

Vi gör detta eftersom Svenska Golfförbundet lanserat en ny plattform i GIT med nya funktioner. Därmed stängs gamla funktioner och det kommer inte längre vara möjligt att skapa fakturaunderlag till pappersfaktura och mail, som vi gjort tidigare.

För att du ska bli aktiverad för spel behöver du betala hela summan innan säsongen 2023 startar. När du loggat in på Min Golf har du 4 betalningsalternativ att välja mellan.
Vi hoppas nu att ni medlemmar stöder oss med förskottsbetalningarna så att vi som förening kan ha likviditet över vintern och få en riktigt fin säsongsstart!

Behöver du hjälp är det bara att du hör av dig till kansliet, så löser vi det.

Fördelar för dig som medlem

1. Medlemmar i samma familjegrupp kan betala för varandra i Min Golf.

2.Du kan enkelt få ut ett kvitto på ex. spelavgiften som underlag för Friskvårdsbidrag. Klicka i rutan för Visning av personnr. På mina kvitton för friskvårdsbidrag under fliken Sekretess och nix.

3.Ditt medlemskap aktiveras direkt vid betalning. All information, köpevillkoren osv. visas i MG där spelaren kan acceptera dessa, vilket blir säkert för klubben.

4. På ditt mail du får från klubben med alla dina obetalda, visas samtliga avgifter som är obetalda. Är du Vårdnadshavare kan du enkelt betala för din Underårige.

5.Om du kontaktar klubben för att ändra medlemskategori, kan klubben enkelt ta bort de gamla avgifterna och lägga till de nya avgifterna kopplade till den nya medlemskategorin (ingen kreditfaktura krävs). Spelaren kan direkt gå in och betala de nya avgifterna och bli aktiverad

6. Alla dina betalda avgifter sparas i din historik på Min Golf

7. Du kan själv välja om du vill betala hela avgiften direkt, eller använda de lösningar som erbjuds i tjänsten för månadsbetalning.

Fördelar för klubben

1.Smidig och tidssparande lösning med enkel administration.

2.Inga fakturaunderlag behöver skapas – endast tilldelning.

3.Medlemskapet aktiveras automatiskt i GIT direkt när avgiften betalats.

4.Enkelt att ändra medlemskategori och avgifter – ingen kreditering.

5.Medlemmen kan själv skriva ut kvitto för friskvård från Min Golf.

6..Vid flera säljorganisationer får spelaren separata avgifter att betala.

7.Väljer medlemmen att betala via faktura eller kredit så får klubben alltid pengarna direkt.

8. Enkelt att kommunicera med medlemmar med obetalda avgifter = status upplagd och från och med november 2022 kan vi också tilldela påminnelseavgifter om vi önskar det.

9. Enkel avstämning av de som inte betalat = status upplagd och vi kan också ta ut rapporter i GIT som visar vilka medlemmar som har betalat = status aktiv.

10.För ekonomisk avstämning finns Transaktionslistan som ger aktuell status på inbetalningar.

Här hittar du en lathund i pdf som du kan skriva ut.
Fullvärdig medlem, senior från 27 år
5950kr

Spelrätt krävs

5950kr
Årsmedlem, senior från 27 år
6200kr

6200kr
Vardagsmedlem
4800kr

Spelsätt krävs. Fritt spel mån-fre före 15.00

4800kr
Greenfeemedlemskap
950kr

Du får tillgång till ditt golf-id. Ett spel på banan ingår samt 30 % rabatt på övriga spel.

950kr
Unga vuxna 22-26 år
3100kr

Gäller födelseår. Samma medlemsförmåner som fullvärdiga medlemmar. Ingen spelrätt krävs.

Studerande
3100kr

Samma medlemsförmåner som fullvärdiga medlemmar. Uppvisande av studieintyg krävs. Ingen spelrätt krävs.

Familjemedlemskap 1+1
850kr

Barn upp till 18 år, där vårdnadshavare är fullvärdig medlem med spelrätt, betalar endast 850 kr.

Familjemedlemskap Plus
13 500kr

Gäller max 2 vuxna och 3 barn boende på samma bokföringsadress. Alla i familjen måste ha grönt kort. Barn räknas upp till 18 år.

13 500kr
Utlandsmedlem
3000kr

Spelrätt krävs

3000kr
Passiv medlem/Vilande
450kr

Vilande med spelrätt. Du kan inte boka tider med ditt golf-id, men du kan spela på banan med 30% rabatt, och boka tid om du kontaktar receptionen.

450kr
Spelrätt
1000kr

Fastställt till marknadsvärde

1000kr

Överenskommelse mellan Surahammars Golfklubb och våra samarbetsklubbar gäller endast för fullvärdiga medlemmar från
fr o m 1 maj – 31 oktober när respektive bana är öppen. Fritt spel på Ängsö GK och många fler erbjudanden.

Junior 20-21 år
2250kr

2250kr
Junior 18-19 år
1950kr

1950kr
Junior 16-17 år
1550kr

1550kr
Junior 14-15 år
1250kr

1250kr
Junior 12-13 år

Ingen spelrätt krävs.

Junior 6-11 år
400kr

400kr
Familjerabatt junior
-100kr

Gäller för alla juniorkategorier tillsammans med vårdnadshavare som har medlemskap med spelrätt.

-100kr
Foto: Helen Shippey