Damgolfen

Damgolf måndagar 14.30-15.10 tom augusti

Du anmäler dig själv via mingolf.se så att vi ser hur många som kommer.
Endast tjejer kan boka denna tid. Vi lottar om bollarna på plats och du väljer själv om du vill spela 9 eller 18 år. Hinner du inte kan du hoppa på vid ca 16.30 och spela sista 9 hålen med oss.
Välkommen!

Damgolfen hanteras i medlemskommittén och vill du hjälpa till med något, eller har idéer kontaktar du dem: Medlemskommittén

Kommande damaktiviteter under sommaren

Fredag 12/8 – Damutmaningen Strömsholm-Surahammar
Lagtävling med 10 deltagare från resp. klubb.  Tävlingen alternerar mellan klubbarna. I år spelar vi i Strömsholm.
Spelform:  slaggolf
Anmälan till: Christina Bredin 070 634 4120 senast 9/8.

Lördag-söndag 20-21/8 – Klubbmästerskap.
Kom och spela KM – det är roligt att utmana sig själv och ska inte vi tjejer visa att vi verkligen vill spela golf och passa på att träna inför damavslutningen! I år kommer vi även att ha en HCP-klass, det blir skoj!
Gå in på Mingolf.se -Tävling och anmäl dig tillsammans med dina vänner!
Oberoende av hur många som anmält sig under varje åldersklass så kommer vi alla att spela KM tillsammans!

Lördag 27/8  –  Säsongsavslutningen-Missa inte årets trevligaste tävling, som är öppen för alla klubbens tjejer/damer. Vi spelar en singeltävling med hcp med extra tävlingar och roligheter (första start kl. 12.00)och avslutar med prisutdelning och gott i restaurangen. (Mer info. kommer i augusti )

Anmälan via Mingolf.se senast 23/8.

Västmanlandsserien damer vardag

Lagledare: Eva Skoglund.