Seniltouren - Sveriges roligaste medlemstour för dig som är 50+ !

Spelas varje torsdag. Anmälan till tävling görs på Mingolf.se senast kl. 23:00 tisdag före aktuell tävling.
Regler och rutiner
Utrustning utöver ett glatt humör

OBS!
Om du behöver åka golfbil behöver du inte boka bil varje gång! Kryssa i rutan ”Golfbil” då du anmäler dig!
Vi har reserverat alla bilar på torsdagarna och fördelar dessa i samband med lottningen. Vi utgår från att man åker två i varje bil.

Seniltouren 2024

Här kommer resultat och kommentarer från alla ronder i Seniltouren 2024 att redovisas av mig och Lee Boyd. 
/ Sören Carlsson 

16 maj. 
När sommaren kom till Sura, då kom också spelarna! i den 25-gradiga värmen blev startlistan 75 stycken. Härligt! 
Resultaten blev inte så låga. Bara sju spelare på par eller bättre. Vinner på 70 gör Kent Myhrberg före Ingvar Ekman med samma resultat 70. Arne Rydin 3:a på 71, P-O Björkman 4:a och på sista prisplats kom Rolf Widlund, båda på par 72. Bästa dam blev Signe Karlsson på 12:e plats med resultatet 73. 
Uppdaterade tabeller hittar du HÄR! 8 bästa och övrig statistik kommer nästa vecka då Lee är tillbaka.  

8 maj.  
Nu är vi igång! I det tråkiga vädret med regn och 5 plusgrader blev det bara 49 tappra seniorer som kom till start! Jag kan inte minnas när, eller om, vi haft ett så litet startfält någon gång. Vi siktar på att vi når 100 startande i sommar! 
Dagens vinnare satsade riktigt ordentligt i det lilla motståndet och vinner med  5 slag! Carl-Erik ”Klicken” Johansson vinner på fina 65 på den blöta banan!!  Man undrar ju om han köpt en ny driver eller om han glömt den hemma? Vi grattar Klicken till den första (?) segern på touren! På andra plats kom Lars-Erik Johansson på 70 , Thomas Möller 3:a på 72, Göran  Thorén 4:a på 73 och på 5:e plats Thomas Johansson med 73. Johansson var efternamnet för dagen! Vinnare ibland damerna blev Eva Skoglund  eftersom hon var ensam dam bland gubbarna! Vi hoppas på både bättre väder och flera tävlande till nästa torsdag!
Årets första tabeller hittar du HÄR! Lees statistik kommer nästa gång.

2 Maj. 
Tyvärr fick vi ställa in tävlingen på grund av att banan var alldeles för blöt. Klubben hade lagt ut att den skulle öppnas den 30 april. Men sedan blev det regn och på städdagen lördagen den 27 april kom det 5 cm blötsnö på morgonen!! Den flyttades till dagen därpå då solen kom fram och då ställde ett 50-tal medlemmar upp! (I huvudsak ”Senilare”!) 
62 spelare hann anmäla sig innan vi tvingades blåsa av premiär-ronden.