Kurser och medlemsträningar

Ge dig själv de bästa förutsättningarna för att göra spelet roligt!

Välkommen till våra fortsättningskurser på Surahammar GK. Dessa erbjuds regelbundet och både medlemmar och icke medlemmar är välkomna att vara med och träna. Kurserna uppdateras inför varje månad. Från 180kr per person och kurs

fr. 180 kr
Golflektioner fr. 200 kr

Privat- och grupplektioner erbjuds av klubbens tränare Michael Ramquist. 0766-237885 Michael.ramquist@pgasweden.golf / Ramquistgolfshop.se

fr. 200 kr
Juniorgolf fr.0 - 800kr

Från golfkul till tävlingsgrupp. 6-21 år. Vår golfkulgrupper är helt gratis och för de juniorer som är upp till 12 år får sitt gröna kort via våra träningar. Läs mer om vårt juniorprogram på juniorsidan.

fr.0 - 800kr

Hör av dig till vår Pro Michael Ramquist för utbildningsdagar. I priset igår golfens gröna kort, fadderrundor, regelpromenad, medlemskap och spel på Surahammars Golfklubb innevarande säsong. Läs mer om hur det går till att ta grönt kort hos oss HÄR.

2995 kr

Kom igång snabbt och enkelt. Hör av dig till vår Pro Michael Ramquist för utbildningsdagar. I priset igår golfens gröna kort, fadderrundor, medlemskap och spel på Surahammars Golfklubb innevarande säsong. Läs mer om hur det går till att ta grönt kort hos oss HÄR.

1995 kr
För tider och anmälan:

Rangen är öppen så gott som dygnet runt med undantag för några timmar i veckan då rangen plockas och klipps. Automaten tar rangekort, polletter eller ditt vanliga bankkort.

Michael Ramquist

PGA Professional
0766-237 885
Michael.ramquist@pgasweden.golf
Golfbanevägen 5
735 34 Surahammar