Välkommen till vår uppskattade restaurang!
Vi har öppet alla dagar i veckan
Måndag 29/5
- Köttfärslimpa med gräddsås, pressgurka, svartvinbärsgelé & kokt potatis.
- Smörstekt torsk med dillmajonnäs.
- Krämig pasta med spenat & parmesan.
Tisdag 30/5
- Stekt fläsk m raggmunk & rårörda lingon.
- Citronbakad sej med krispigt örttäcke.
- Tomatrisotto med gremolata.
Onsdag 31/5
- Lasagne med tomatsallad & parmesan.
- Torsk med potatispuré & gräslökssås.
- Lins & bönchili med ris.
Torsdag 1/6
- Kycklingfilé i citron & dragonsås med ris.
- Friterad sej med saffransaioli.
- Majsfritters med avokadosallad.
Fredag 2/6
- Färsbiffar med parmesan & dijon, smörstekta haricots verts & rostad vitlökssky.
- Fiskgryta med apelsin & koriandercrème.
- Friterad rotselleri med tryffelmajonnäs.
HELGMENY
Lördag 3/6
BBQ-glacerad fläskkarré med rostad potatis & vitlökssmör.
Friterad sej med curryremoulade & gurksallad.
Frittata med spenat & fetaost.
Söndag 4/6
Kycklingschnitzel med friterad potatis & citron- & kapriscréme.
Fiskgratäng med räkor & dill.
Grönsaksbiffar med tzatziki.
A la carté
Vi erbjuder en mindre A la cartè meny som uppdateras under säsongen. Några klassiker som alltid finns med:
Räksmörgås (100g handskalade räkor) på smörstekt bröd med fänkål, picklade rödlök & citronmelissirap 149:-
Caesarsallad med kyckling, bacon & krutonger 145:-
Högrevsburgare 100g/200g med brynt schalottenmajjo, bacon, friterad lök, saltgurka, pepper jack & pommes 125:-/165:-
Veckans sallad V.22
Kycklingfilé, mozzarella, pasta med solrospesto & tomat. 120:-

Cateringmeny - har ni något att fira?
Här är några exempel på bufféer, men vi ordnar det mesta efter era önskemål. Bufféer kan beställas för avhämtning eller ätas på plats och minsta beställning är för 15 personer.
-
Studentbuffé 149 kr/person
Rostbiff. Potatissallad med kapris, dijonsenap & purjolök. Marinerad kycklingfilé. Pastasallad med spenat & fetaost. Örtaioli. Tomatsallad med rödlök & basilika. Grönsallad med granatäpple & rostade solroskärnor. Bröd & vispat smör.
-
Vegetarisk buffé 155 kr/ person
Pärlcouscous med rostade cocktailtomater & halloumi. Tomatgalette med purjolök. Pastasallad med spenat & fetaost. Aubergine med getost & rostade kikärtor. Melonsallad med mynta. Rostad paprikaröra med vita bönor. Bröd & vispat smör.
-
Italiensk buffé 295 kr/person
Charkuterier (tryffelsalami & prosciutto), Bresaola med parmesan, ruccola & citron. Vitello Tonnato. Ricotta- & spenatpaj. Potatissallad med kapris, bönor & citron. Pastasallad med krämig pesto. Tomat- & mozzarellasallad med basilika. Vitlöksmarinerade oliver & kronärtskockor. Foccacia & vispat smör.
-
Sommarbuffé 275 kr/person
Rostbiff. Marinerad majskyckling. Potatissallad med kapris, dijonsenap & purjolök. Pastasallad med spenat & fetaost. Västerbottenpaj. Inlagd sill. Gubbröra. Gravad lax med hovmästarsås. Tomatsallad med rödlök & basilika. Grönsallad med granatäpple & rostade. solroskärnor. Bröd & vispat smör.
-
BBQ buffé 295 kr/person
Chilimarinerade kycklingspett. Örtkryddad karré med barbequesås. Tabbouleh. Haricots verts med rökt sidfläsk. Potatis- & majssallad med fetaost. Coleslaw med äpple. Rödlökschutney. Grönsallad med rostade grönsaker & oliver. Bröd & vispat smör.
Här hittar du menyernas innehåll i detalj: Catering 2023
Ring eller maila för mer info.
0761640803 / surahammarsgolfrestaurang@gmail.com
Frukostkasse
Restaurangens morgonstund
- Fralla med ost / ost&skinka och grönsaker.
- Grekisk yoghurt med honung & hemgjord granola.
- Fruktsallad.
- Juice & kaffe.
Ring och boka din frukostkasse på 0220-30463.
Boka senast dagen innan, hämtas fr.o.m kl.08.00 i
restaurangen
95 kr / person