Golfveckan dag 4- Singeltävling

Efter den inställda tävlingen dag 3 på grund av regn var det en orolig tävlingsledning som träffades 07.15 på torsdagen eftersom regnet fortsatt. Vi kom dock överens om att genomföra tävlingen trots att fairway var mycket blöt och flertalet bunkrar var vatten fyllda. Inga problem på de fina greenerna.

Antalet startande inför lottningen passerade 100, vilket det var länge sedan vi haft. Efter en del återbud i sista stund stannade antal startande på 91. Tävling var indelade i två hcp-klasser för herrar och en damklass.
Dagens sponsor var klubbens Seniorkommitté, och ronden ingår i den populära ”Seniltouren” som spelas varje torsdag. 76 spelare från touren ställde upp och räddade tävlingen.

Tyvärr så var vädrets makter inte nådiga så regnet kom även denna dag efter ett par timmar. De tidigt startande 4-bollarna klarade sig bäst men halva startfältet fick spela i regn hela rundan. Inga sura miner efter målgång ändå, även om resultaten inte blev så lysande. Endast 7 spelare på par eller bättre!
Vid prisutdelningen direkt efter sista bollen som kom in 16.30 var det hyfsat många som var kvar trots blöta kläder. Inga priser gick vidare i resultatlistorna utan kan hämtas i receptionen av den som inte var på plats.

Vinnare i dagens tävling:
Herrar klass 1 Jonathan Lundberg på 70,
Herrar klass 2 Åke Eriksson på 67,
Damer Mayvor Wilson på 71.

Närmast hål:
9: Torbjörn Vendlegård, 6,05 m

Stort tack till alla som kom kämpade i regnet!

Seniorkommittén