Information från juniorverksamheten

Här kommer information om juniorverksamheten på Surahammars GK. Det är härliga grupper vi har igång på klubben och har du inte börjat ännu, är du varmt välkommen att starta med oss oavsett om du har spelat ett tag, eller är nyfiken på golf.
Hör av dig till våra tränare för att se vilken grupp som passar dig bäst.

Grupp A
Kommande två veckor gör vi ett kort sommarbreak på lördagens träning (23/7 och 30/7). Startar igen den 6/8, samma tid och plats, lördagar kl. 10-11.

Grupp B
Träning fortsätter som vanligt måndagar och torsdagar kl. 17.30-18.30. Inget uppehåll i sommar.

Grupp C
OBS! Från och med idag, 17 juli tränar grupp C måndagar och torsdagar kl. 18.45-20.00. Vi har informerat gruppen om detta på träningarna. Inget uppehåll i sommar. Det innebär att vi flyttar tisdagens träning till måndagar i stället. Anledning är för att få ett bättre sammanhållet träningsschema nu i sommartider.

Tävlingsverksamhet
Jag vill slå ett slag för tävlingsverksamheten. Vi har haft fina resultat bland våra juniorer i år, så ta möjligheten att även testa på tex Västmanlandsserien. Se nedan schema. Anmälan sker till mig John-Edvard Stenstrand senast en vecka innan tävling via mail: john@stenstrand.com, så missar vi inte någon.

Tävlingsschema:
1 augusti: Västerås GK
10 augusti: Fullerö GK
20 augusti: Fagersta GK
3 september: Strömsholm GK
10 september: Tortuna GK

Om du har frågor eller reflektioner
Om du har frågor eller reflektioner kring vår juniorverksamhet, tveka inte att kontakta mig, John-Edvard Stenstrand, 0768-550 900.