Junioravslutning 13 september 18.00-19.30

Detta år har vi än en gång haft fantastiska juniorer som utvecklas i sin golf och även haft roligt tillsammans. Vi märker nu att volymen av antalet träningsdeltagare börjar minska i och med september månads ingång och att det börjar bli mörkare och kallare. Det innebär att denna vecka blir SISTA ordinarie träningsveckan. 

Så följande gäller framöver:

1. Vi kommer AVSLUTA alla träningar med en gemensam avslutningsträning för alla träningsgrupper tisdagen 13 september, kl. 18.00-19.30. Vi bjuder på lite grillat, och gör en trevlig avslutningstillställning.

2. Betalning avgift juniorverksamhet. Se till att årets avgift för verksamheten är betald. Avgift finns på Min Golf, Menyn för vårdnadshavare, under inställningar. Har du frågor krig detta, kom in till receptionen som har öppet 08-16 dagligen eller maila: kansli@surahammarsgk.org är du vårdnadshavare som inte spelar golf, hör av dig så hjälper vi dig!

3. Västmanlandsserien, sista speltillfället
Vi ser gärna att våra juniorer är med och tävlar. Det är en bra grund för vidare golfspelande. Se länk för tävlingsvillkor. Vill även förtydliga att pojkar och flickor 12 år eller yngre har rätt att spela från röd respektive orange tee eller motsvarande. Sista tävling för i år är 18 september och vi vill ha din anmälan SENAST 11 september mailad till john@stenstrand.com. Det vore kul om vi fick en bra närvaro sista tillfället!

Tävlingsgvillkor
https://idrottonline.se/SvenskaGolfforbundet/Distriktsforbund/vastmanlandsgolfforbund/Ungdom/vastmanlandsserienpojkarflickor

Vänliga hälsningar
John-Edvard, Micke, Alex, Benjamin.