GOLFVECKAN Dag 3.

På onsdagen var det dags för partävlingen Shopens Irish Greensome som sponsras av Ramquist Golfshop. Den samlade 52 lag som lottades i en klass med löpande start. Det innebar att sista bollen gick ut vid lunchtid och vi kunde ta bort startförbudet på eftermiddagen vilket öppnade banan för medlemmar som inte valt att tävla.
I behagligt sommarväder på en bana i toppskick blev det en skön runda med fina resultat och mycket nöjda spelare. Allra nöjdast var naturligtvis vår Peter Andersson och Malin som vann tävlingen överlägset på resultatet 61 netto! Efter en trög start start med 44 slag på första 9 lossnade det och sista 9 blev det 35 (!) slag på sista 9. Grattis till Peter och Malin!
På andra plats kom Torbjörn Dahlberg, Surahammars GK/Daniel Lauri, Tortuna GK på 66,2 och Niclas Eklöw, Lindesbergs GK/Oscar Svanborg, Örebro City Golf & Country Club tog tredje priset på 67.
Dagen avslutade med prisutdelning och live musik i golfrestaurangen.
Tävlingskommittén