Ny tävling för damer!

Västmanlands Golfförbund VGDF bjuder in distriktets damer till en
Individuell singelserie damer 2022 (poängbogey med hcp).
Varje deltagare spelar 5 sällskapsronder under perioden 220501–220731 + finaldag som anordnas av VGDF 26/8.

  • Alla spelar de 5 sällskapsrundorna på valfri bana vid valfritt tillfälle.
  • En markör måste gå med och skriva scorekortet, precis som vid en vanlig singeltävling.
  • För att rundorna ska räknas i tävlingen så ska de vara registrerade i GIT. Scorekortet ska signeras av både spelare och markör och sedan fotograferas och mejlas in till VGDF dam tillsammans med en print screen av bekräftelsemejlen från Svenska golfförbundet som vi får när vi har registrerat en spelad runda.
  • Allt detta ska vara inskickad inom 24h efter spelad runda för att den ska vara godkänd och få räknas med i tävlingen.

Efter spelperiodens slut så räknas den bästa och den sämsta rundan bort och en snittscore tas fram på de tre övriga rundorna. Finaldagens poäng läggs sedan ihop med tidigare räknade rundor och vi får fram en ny snittscore i poäng. Den slutgiltiga snittscoren är den som avgör vilken plats man får i den slutgiltiga tabellen.

Finaldag anordnas av VDGF på en bana i vår närhet
Finalen spelas fredag em 26/8. Då ingår greenfee, mat efter rundan och ett fint prisbord.
Pris för detta är 500–700 kr/person som betalas till VGDF. Vi återkommer med exakt pris när vi vet hur många vi blir och vilken bana som har möjlighet att ta emot oss. Det är priset på greenfeen som styr.

Anmälan görs till singelspel@outlook.com senast 29/4 2022
Uppge namn, golf-id, klubb, mejladress och telefonnummer.
Först till kvarn. Max 96 platser